Sárkánydárda krónikák – rajzfilmen!

Címkék

Margarat Weis megerősítette azokat a híreket, melyek szerint rajzfilm készül a legendás, világteremtő sorozatból, a Dragonlance regényekből.

Az alábbiakban közöljük Weis üzenetét:
Kedves barátaim!

Még várni akartam addig, amíg elő nem készítjük a naagy bejelentést a Dragonlace film honlapján (amely napokon belül elindul!). De miután Lucy Lawless lebuktatott minket, elmondom, miről is van szó. A Paramount Studios egész estés, felnőttek számára készült rajzfilmet készít az Őszi éj sárkányaiból. A további részleteket, és hogy ki a rendező, forgatókönyvíró, rajzolócég, a filmes honlapra hagyom.

Elég legyen annyit mondanom, hogy már több mint egy éve dolgozunk Tracyval és a stábbal. Élmény velük dolgozni! Véleményezhettük a forgatókönyvet, és a javaslatainkra is nyitottak voltak. Az összes képet megmutatták, és kikérték az engedélyünket (ahogy a WoTC Dragonlance-s művészeti szerkesztőjéét is). A Whitestone Council tagjaival is egyeztettünk (kösz mindent!).

Amit eddig láttam, azok alapján félelmetesen jó lesz! A képek gyönyörűek. Remélem, pár felkerül a film honlapjára. A következő dedikálási körutunkun még többet is el fogunk mondani Tracyval a filmről, talán képeket is tudunk magunkkal vinni.

Mindketten nagyon izgulunk a film miatt!

Margaret”

Úgy néz ki tehát, jó idők várnak a fantasy rajongóira: a rajzfilmesek közül mind Amerikában, mind a távolkeleten egyre többen nyúlnak a műfaj klasszikusaihoz, úgyhogy hamarosan eljöhet az idő, amikor választanunk kell: melyik feldolgozást nézzük meg.

Utolsó hozzászólások   [Ugrás a fórumhoz]

    Orastes

    2006-07-03 13:16:28

    Egészen biztos vagy benne, hogy a Dragonlance a szerepjáték őse? :aboci:



    cipo

    2006-07-03 21:33:57

    Hát, Én személyszerint örülök!

    Persze érhetnek még minket meglepetések.

    Remélem nem szurják el,a könyv nagyon jó volt.



    Vendég peticco

    2006-07-11 12:50:27

    Hmm!

     

    Felőtteknek készült rajzfilm...ritkán hallok ilyenről...remélem jó lesz.

     

    Én kifejezetten örülök h nem japánok készítik..nekik kicsit el van torzulva az izlésviláguk és nem akarom h ilyen anime izé legyen belőle.

     

    Viszont így nyugodtabb a lelkem, hogy minden belekerül és nem lesz a "pénz szűkében ez a rész kimarad"

     

    Alig várom.



    Sigmund

    2006-07-30 14:50:07

    csak ezzel kapcsolatban: tudja valaki honnan tom megszerezni a tavaszi hajnal sárkányait? mert nem találom sehol sajna...



    Vendég _Bordós "U-Baal&qu

    2008-04-22 23:10:23

    Végre valami jó hír is van a szerepjáték őseivel kapcsolatban a filmek terén




belépés jelentkezz be    

Back to top button