M.A.G.U.S. – Shuluri Viadal társasjáték-bemutató a Seregszemlén

Címkék

A Gameskút Kft jelenti, hogy megkezdődött a Shuluri Viadal társasjáték sorozatgyártása. Az egervári I.M.O.L.A szerepjáték táborban pozitív visszhangot keltő játék ősz végén kerül a boltokba.

A fejlesztőcsapat az év hátralévő részében több találkozón is élőben fogja bemutatni a játékot, ahol nemcsak a játék végleges arculatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, hanem lehetőség lesz a vállalkozó kedvű próbálkozóknak élesben is bizonyítani, hogy megállják a helyüket a shuluri aréna homokján.

A játék a korábbi elképzeléseknek megfelelően a társasjáték kínálta tartalmas szórakozáson túl lehetőséget ad arra, hogy egész szerepjátékos csapatok mérkőzzenek meg egymással, saját karakterük minden képességét kihasználva. Ezt a fajta játékot egy egyszerű konverziós módszer és a Shuluri Viadal részletesen leírt szabályai fogják segíteni, valamint egy olyan manőverpontos rendszer, ami könnyedén illeszthető a szerepjátékhoz, és lényegesen szabadabb, mint amelyik a társasjátékos verziót irányítja.
A mellékelt képen a játék dobozának borítója látható a viadal néhány szereplőjével.

A bemutatók és találkozók pontos helyéről és időpontjáról, ahol a játék megtekinthető és kipróbálható rendszeres tájékoztatás található a www.gameskut.hu oldalon.


A GamesKút Kft. október végén megjelenõ társasjátékát kipróbálhatod a Camelot Õszi Seregszemlén (november 22-23.). Mindkét nap folyamán lehetõséged nyílik a játék kipróbálására és ha szerencsés vagy, akkor a második játéknap végén a te nevedet húzzák ki a rendezõk,  máris átveheted a saját Shuluri Viadal társasjátékodat (persze ha jelen vagy).
Mit is kell tenned hozzá? Semmi mást, csak a játék kipróbálása után a kitöltött regisztrációs lapot bedobod az gyûjtõládába és megjelenned a sorsoláson. A többi már csak a szerencsén múlik.
Találkozunk a Seregszemlén…

 

Utolsó hozzászólások   [Ugrás a fórumhoz]

    Kavics

    2003-09-25 09:07:44

    Hát nem tudom...

    Mivel társasjáték lesz szerintem sokkal fontosabb a borító, mint a játék maga. Társasjátékot szvsz a játékosok 20%-30%-a vesz kipróbálás, hirek, ismertetők alapján. Ők a HC játékosok, a többieknek a mamája, papája, kedvese stb. vesz karácsonyra, náluk már az is teljesítmény, ha olyat vesznek ami még nincs meg otthon...

    Szóval szvsz megérné újrafestetni a borítót, amíg jó nem lesz, vagy kicsengetni még egy kis pénzt egy jobb grafikusnak..



    Vendég Chi_Borg

    2003-09-26 23:20:05

    Érdekes, mi egy vázlatszerű játékot játszottunk, és abszolút nem érdekelt, hogy milyen borítója is lesz a játéknak. A belbecset kell értékelni.

    Mi négyen játszottunk, és próbáltuk elhúzni a taktikázással. De voltak csapdák, varázslások, minden, mi szem-szájnak ingere. És az íjász egyáltalán nem olyan tápgép, mint a magusban, rengeteg felrelovesunk volt vele.

    Tetszett az is, hogy a játékosok a stratégát alakítják, és a stratéga lelökhető a tőrvetők által - ami hátrányt jelent a további játék folyamán...

    Tehát a játék kitűnő, bár voltak sötét foltok, ami miatt egy biró döntése se ártana néha.



    Vendég Wharyoo

    2003-09-29 14:18:34

    Kavics: ha te csak azért veszel meg egy játékot, mert szép a borító, akkor menjél vegyél valami szép autót, ne izgasson, hogy sz@r motor van benne, és mondjuk kényelmetlenek az ülések.

     

    Igaza van Rincewindnek, nem lehet egy elsö játéknál megfizetni egy "sztárt", az meg olyan lenne, mintha csinálni akarna egy kis csapat egy MAGUS filmet, és felkérné B. Willist, hogy ugyanmár játssza el Tier Nan Gorduint vagy Mogorva Chei-t benne...

     

    Szerintem ez jó így ahogy van, és márcsak azért sem szabad újrafestetni a képet, mert úgysem lesz olyan, ami mindenkinek tetszik, mindig lesz valaki aki kötexik.

    Aki akarja, akit érdekel, az úgyis megveszi, és én tuti ezek között leszek.

     

    Üdv.



    Vendég frenzy

    2003-10-14 22:01:41

    Hol lehet vajon majd kapni? Szerepjáték boltban csak vagy másfelé is esetleg?



    Vendég _balight the light knight (NPC/N

    2008-04-22 20:02:01

    Az elején a fikázás se volt szimpatikus, de azért ez a minimalista hozzá állás se jó, hogy "ha csúnya, kit érdekel?" ... Nem ajándékba kapod, fizetsz érte, és azért érdemes neki egy valóban szép borítót csinálni, mert sokan az alapján döntik el megveszik e.

     

    Az a sipkás alak ott jobbszélen enyhén bénán néz ki, meg valahogy a színek nem jönnek be. Szvsz. lehetne jobb is, és akkor több fogyna el a gameből...

     

    Pl. ha egy nagy vérontás lenne rajta, röktön bejönne a 10 éves pistikének is, és meg akarná vetetni... És akkor mi kaphatnánk folytatást :D




belépés jelentkezz be    

Back to top button