M.A.G.U.S. térképek (unofficial)

Címkék

„Örömmel értesítünk mindenkit, hogy mától nem csak a honlapunkról, de az RPG.HU-ról is letölthetővé válnak Ynev általunk készített térképei.
E térképek – más anyagainkkal egyetemben, melyek terveink szerint idővel szintén a nagyközönség elé kerülnek – a 2000-2002 között végzett hivatalos M.A.G.U.S.-fejlesztői munka eredményei. Fel kell hívnunk azonban a figyelmet arra, hogy jelenleg és ebben a formában nem számítanak hivatalos anyagoknak.

A most letölthető térképek – melyek készítésekor az eddig megjelent regények és kiegészítők minden vonatkozó információját igyekeztük figyelembe venni – Észak-Ynev három fő régiójának domborzati és növényzeti viszonyait mutatják be. Rövidesen kiegészítjük őket még két darabbal, melyek az egész kontinens hegy- és vízrajzáról, valamint növényzeti öveiről tájékoztatnak. Dél-ynevi társaik kicsit később válnak elérhetővé, mivel bizonyos részleteiken még finomítani szeretnénk.

Véleményünk szerint a térképek biztos alapot jelenthetnek minden M.A.G.U.S.-mese számára, továbbá számos kapaszkodót, segítséget, ötletet kínálnak úgy a kalandmestereknek, mint a játékosoknak. A velük kapcsolatban felmerült esetleges kérdésekre szívesen válaszolunk akár itt, akár saját honlapunk megfelelő oldalain.
(Még egy megjegyzés: a térképállományok tetszés szerint letölthetők, sokszorosíthatók és nyomtathatók, ám üzleti, kereskedelmi célú felhasználásuk bármilyen formában tiltott, szerzői jogokat sért. Kérjük legyetek erre tekintettel! – Köszönjük.)

Kellemes kalandokat kívánunk!

a Szürkecsuklyás Testvériség nevében
Yardain”


Legyen tied az első hozzászólás!


belépés jelentkezz be    

Back to top button