Raoul Renier – Amíg a vas vág 1-4. rész

Címkék

A hétvégén Zsolt elküldte az Amíg a vas vág c. regényének 4. részét, ezt PDF formátumban az előző 3 fejezettel együtt le tudjátok tölteni tőlunk a kapcsolódó link alatt.
Jó olvasást!

Utolsó hozzászólások   [Ugrás a fórumhoz]

    maisugr

    2003-06-05 09:02:48

    Azért Kornyától többet vártam... kicsit unalmasak a Mókusos klisék és leírások...



    Awenhai

    2003-07-14 14:11:10

    Még egy kicsit furcsa nekem, hogy ugrál az idők között, de fantasztikus hangulata van... kár, hogy a jelenlegi helyzetben kicsi az esély rá, hogy könyvben is megjelenik, mert ez lenne az, amit biztosan megvennék...



    Kornya_Zsolt

    2003-07-15 12:56:46

    Üdv mindenkinek!

     

    VIC: ha jól tudom, az E-kiadós anyagokat, miután kérted őket az irodalmi fórumomon, Edboy továbbította neked.

     

    Drasworth: Milyen alapon veszel engem egy nevező alá Gáspár Andrással? Az Inominak egyikünk sem ír, ez tény, de egészen más okokból. Ezenkívül pedig rengeteg minden megkülönböztet minket egymástól, nem utolsósorban az rpg.hu-hoz való hozzállásunk.

     

    Gulandro: Az "új üdvöskék" tehetséges fiatal írók. Akadnak köztük barátaim (Van Dien, Redguy) és régi-új kedves ismerőseim (Aalish D'Mohlen, Wyquin, Raon), csupán vaktában kiragadva néhány példát. Celsiorról, akinek egy vadonatúj általam írt M*-novellát ajánlottam a neten, nem is beszélve. Velük sohasem volt semmi bajom, csak az Inomi tulajdonos-igazgatójával.

     

    Selion: Ezt a varjút sohasem fogod a karón látni, amíg M*-ügyekben Bogdán Miklós a főnök. Sajnos csak Allenza elképzelését ajánlhatom a figyelmedbe, amelynek az ötletgazdája egyébiránt (mint arra Allenza is utal az "is" szócskával) még Edboy volt az első három fejezet megjelenésekor.

     

    Awenhai: Az idősíkok váltogatása sajna csak a kész műben fog összeolvadni folyamatos egésszé. Ez a kéthavonta történő szakaszos közlés eléggé kikezdi az olvasó szemében a regény koherenciáját, de legnagyobb sajnálatomra nincs más választásom.

     

    Üdvözöl mindenkit:

     

    Raoul Renier



    Vendég Faith

    2003-07-15 12:57:24

    Ígéretes, kíváncsian várom a folytatást. Bár én is jobban szeretem a papírformát (mivel ahhoz nem kell munkát kerülnöm hogy elolvashassam).




belépés jelentkezz be    

Back to top button